Gretes Handarbeid
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Camilla Phil

Velkommen til CAMILLA PIHLs kreative univers og vår vakreste strikkekolleksjon! Dette spennende samarbeidet, mellom Camilla Pihl og House of Yarn, er et resultat av Camillas interesse for strikking, og et stort ønske om å bringe et eget design- og garnkonsept til live.

Få inspirasjon fra Camilla Phil-magasinet her.

"At jeg kan strikke, kan jeg takke bestemoren min for. Hun har lært meg alt jeg kan og har alltid vært familiens strikkeguru. Hadde noen i familien strikk i oppveksten, så var det bestemor som hadde laget det. Jeg kan nesten ikke huske å ha sett henne uten strikketøy i hånden. Derfor har jeg oppkalt det ene garnet etter henne, Olava. Som en hyllest til alt hun har lært meg.

En del av oppveksten min har jeg hatt på Nerøygarden i Gudbrandsdalen. Det var hos bestemor jeg var etter skoletid. Og hun strikket alltid, eller holdt på med annet håndarbeid. Det ligger fortsatt kasser på kasser med ting hun har laget, og klær etter flere generasjoner fra gården.

Det var derfor naturlig for meg å gi hver genser navn etter kvinner som kommer fra Nerøygarden. Andrea-genseren etter oldemor, Kari og Mari etter søstrene til bestemor. Anne, Liv, ingrid, Astrid og Liv etter min mamma og hennes søsken – og deretter deres barn igjen. Det føles fint å legge igjen noe av gammel tradisjon og håndverk i genserne.

For meg er strikking ren meditasjon og noe jeg elsker. En liten stund på dagen hvor fingrene ikke kan være opptatt med telefonen eller andre ting. Jeg håper jeg kan inspirere nye strikkere. For det er virkelig ikke så vanskelig å strikke en genser som det man kanskje skulle tro.

Jeg har laget flere strikkeoppskrifter som skal passe deg som er nybegynner, nettopp med tanke på at jeg vil at du skal kjenne på gleden og stoltheten av det å ha laget et helt eget plagg!

Husk å tagge dine prosjekter, så jeg kan se hva du har laget, bruk hashtaggen #knitcamillapihl – jeg gleder meg!

– Camilla"

ettferdig handel med god samvittighet! For oss her hjemme er alpakkagarnet ren luksus. Noen mener altfor luksuriøs og altfor dyrt. Det synes ikke vi. Vi synes det er helt fantastisk å kunne hente alpakkagarn hjem fra den andre siden av kloden. Og å kunne gi tilbake til de fattige lokalsamfunnene. For hver gang du kjøper garn fra CAMILLA PIHL COLLECTION, går en del av summen tilbake til de som sørger for at vi kan strikke i dette utrolig vakre garnet med så fantastiske egenskaper.

For hver kilo garn vi selger, går én dollar til driften av Mirasol-skolen høyt oppe i Andesfjellene – et skoleprosjekt i Peru som nå støttes av strikkere over hele verden. Et sted skolegang ikke var en selvfølge for alpakkagjeternes barn. Skolen er et håp for fremtiden. Det betyr at disse barna faktisk har en fremtid. De er ikke bundet til den samme fattigdommen i analfabetisme som generasjonene før dem.

Tusen takk for at du hjelper oss å hjelpe!

#mirasolskolen #knitcamillapihl • Camilla Phil
  Bilde av Fnugg Bilde av Fnugg Bilde av Fnugg Bilde av Fnugg Bilde av Fnugg Bilde av Fnugg Bilde av Fnugg

  Fnugg fra Camilla Pihl er et unikt og chunky garn i 100 prosent børstet,...

  119,-
 • Camilla Phil
  Bilde av CP 21-12 WILDFLOWER ... Bilde av CP 21-12 WILDFLOWER ... Bilde av CP 21-12 WILDFLOWER ... Bilde av CP 21-12 WILDFLOWER ... Bilde av CP 21-12 WILDFLOWER ...

  Mønsteret er i papirformat og sendes i posten. CP 21-12 WILDFLOWER DESIGN...

  20,-
 • Camilla Phil
  Bilde av CP-68 Kari Bilde av CP-68 Kari

  Papirutskrift av mønster CP-68 Kari. STØRRELSER S (M) L (XL) OBS! Se...

  20,-
 • Camilla Phil
  Bilde av CP-68 Kari Genser Camilla ... Bilde av CP-68 Kari Genser Camilla ...

  Utskrift av oppskrift. STØRRELSER S (M) L (XL) OBS! Se PLAGGETS MÅL og...

  20,-
1
Viser 1 til 4 (av 4 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke